Timpanon P+P   Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

A CÉG TÖRTÉNETE, TEVÉKENYSÉGÉNEK ISMERTETÉSE:

A cég alapító tagjai (tulajdonosai) 8-8 évet dolgoztak építésvezetőként a VIZÉP Dunaújvárosi Főépítésvezetőségén, ahol kiterjedt kapcsolatrendszerre és széleskörű szakmai tapasztalatra tettek szert. 

A Vízügyi Építő Vállalattal 1984-1992 között folyamatosan részt vettek a DUNAFERR Rt. összes nagy beruházásában, valamint a környékbeli nagyobb építkezéseken.

Vállalkozóként 1992-1994-ig a legkülönbözőbb területeken karbantartási, üzemfenntartási és beruházási feladatokat végeztek. 1994-ben alapították első közös vállalkozásukat, melynek piacait és kialakult vevőkörét az 1997 márciusában megalakult Timpanon P + P Kft vette át. 

A vállalkozás az elmúlt 20 évben töretlenül fejlődött, piacait megtartotta és a változásokat figyelembe véve újabbakat is szerzett. Folyamatosan fejlesztjük és modernizáljuk termelő- és állóeszközeinket.

A technikai háttér fejlesztésén kívül nagy hangsúlyt fordítunk a minőség javítására és folyamatos fenntartására, ezért a Vállalkozás MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási és MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszerrel rendelkezik.